Tarih: 28.10.2024 20:35

Suruç İlçesinde Altyapısı Tamamlanan Caddelerde Sıcak Asfalt Serimi Yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ilçelerde mevcut yolları sağlıklaştırma çalışmalarına hız verdi. Suruç ilçe merkezinde altyapısı tamamlanan 4 caddede sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, mevcut yolları sağlıklaştırma çalışmalarına hızla devam ediyor. Suruç ilçesinde Mürşitpınar, Amed ve Kanarya Caddelerinde asfaltlama çalışmalarını bitiren Fen İşleri ekipler son olarak Hürriyet Mahallesi’nde de çalışmalarını tamamladı.

Şanlıurfa’da ulaşım konusuna köklü çözümler üretmek amacıyla birçok yatırımı hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, şehrin tüm bölgelerinde mevcut yolları daha sağlıklı hale getirmek için asfalt yenileme çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Gerçekleştirilen bu çalışmalar, Şanlıurfa’nın daha yaşanabilir bir şehir olma hedefine katkıda bulunurken, aynı zamanda bölge halkının günlük yaşamında da büyük bir kolaylık sağlıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, sürdürülebilir ulaşım politikaları ile Şanlıurfa'da trafik sorununu en aza indirmeyi ve mevcut yolları daha güvenli hale getirmeyi amaçlamaktadır.

Uzun süredir ilçede yol sorunu yaşadıklarını dile getiren mahalle sakinleri, yaşanılan sorunlara çözüm üreten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’a teşekkür etti.


Şanlıurfa,Şanlıurfa Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —