Saat Kulesi Parkımızın Açılışını Gerçekleştirdik

Saat Kulesi Parkımızın Açılışını Gerçekleştirdik

Saat Kulesi Parkımızın Açılışını Gerçekleştirdik

Karabük’ün simgelerinden biri olan Saat Kulesi’nin çevresinde Karabük Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen Saat Kulesi Parkının açılış töreni, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Törene Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya açılış konuşmasında şunları söyledi: "Sayın Valim, Değerli Milletvekillerim, Saygıdeğer Protokol Üyeleri, Kıymetli Hemşehrilerim, sizleri sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Bugün, yıllardır atıl durumda olan Karabük’ümüzün simgesi Saat Kulesi’nin etrafında 4.500 m² büyüklüğünde bir alanı yeniden şehrimize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Saat Kulesi Parkı, ailelerimizin ve dostlarımızın bir araya geleceği, 120 kişilik oturma alanına sahip bir buluşma noktası olacak. Hafta sonları ücretsiz çay ikramıyla sabah kahvaltıları daha da keyifli hale gelecek. Ayrıca vatandaşlarımız dışarıdan getirdikleri yiyeceklerle kendi sofralarını kurabilecekler. Burada kardeşliğimizi ve birlikteliğimizi güçlendirmeyi amaçlıyoruz.

Bu alanı belediyemize tahsis eden KARDEMİR’e teşekkür ediyorum. Karabük’ümüzün sosyal ve kültürel hayatına katkı sunan bu proje, şehrimizin maneviyatını ve sosyal dokusunu güçlendirecek. Belediye olarak, Karabük’ümüzü daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışmaya devam edeceğiz.

Bu projenin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm belediye personeline ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Saat Kulesi Parkının Karabük’ümüze hayırlı olmasını diliyor, tüm hemşehrilerimi bu alanda huzur ve keyifle vakit geçirmeye davet ediyorum. Rabbim, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin, Karabük’ümüzü daha nice güzelliklerle buluştursun inşallah”.

Konuşmaların ardından dua edildi ve açılış kurdelesi kesildi.


Karabük,Karabük Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL