ÖĞRETMENEVİ İKMAL YAPIM İŞİ İHALESİ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI…

ÖĞRETMENEVİ İKMAL YAPIM İŞİ İHALESİ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI…

ÖĞRETMENEVİ İKMAL YAPIM İŞİ İHALESİ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI…

Geçtiğimiz ay yapılan “Sivas Öğretmenevi İkmal Yapım İşi” ihalesini Özbelsan kazandı. Özbelsan tarihinin en büyük ihalesi olma özelliğini taşıyan yapım işi için önceki gün sözleşme imzalandı.

 

Özbelsan A.Ş Genel Müdürü Yunus Kantar, İl Özel İdaresi tarafından yapılan ihaleyi kurum olarak kazanmış olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, çalışmalara hemen başlanıldığının altını çizdi.

 

İMZALAR ATILDI, ÖZBELSAN PLANLAMAYA HEMEN BAŞLADI

2017 yılında temeli atılan ve bir süre inşaatı devam eden Öğretmenevi ilerleyen yıllarda kaderine terk edilmişti. Bir süre Sivas’ın gündemini meşgul eden binayla ilgili bu yılın başında alınan kararla ihalesinin yapılması kararlaştırıldı. 23 Ağustos günü yapılan ihale sonrası, önceki gün imzalar atıldı ve Öğretmenevi İkmal Yapım İşi Özbelsan’a bırakıldı.

 

GENEL MÜDÜR YUNUS KANTAR; “ÖZBELSAN TARİHİNİN EN BÜYÜK İHALESİ”

Belediyemiz iştiraklerinden olan Özbelsan’ın kazandığı ihale sonrası bir açıklama yapan Genel Müdür Yunus Kantar, Sivas’a değer katacak bir projeyi tamamlayacak olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

 

Öğretmenevi İkmal Yapım İşinin Özbelsan tarihinin en büyük ihalesi olduğuna vurgu yapan Kantar “İhalenin büyüklüğünden ziyade projenin önemine değinmek isterim. Burası vizyon bir projedir ve Sivas’a değer katacak bir yatırımdır. Dolayısıyla biz başından beri ihale için çok ciddi bir hazırlık içindeydik. Teknik ekibimizle defalarca kez toplantı yaptık ve ihaleyi alabilmek için tüm olasılıkları hesapladık. Özbelsan A.Ş’nin bünyesinde bulunan teknik ekip, Sivas’ın en tecrübeli ve alanında uzman kadrolardan oluşmaktadır. Bu kadrolarla birlikte biz bu projede çok güzel bir iş çıkaracak ve ihale makamına teslim edeceğiz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

KANTAR; “BAŞKANIMIZ DR. ADEM UZUN”A TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM”

İhalenin her aşamasında Belediye Başkanımız Dr. Adem Uzun’un destek ve teşviklerini hissettiklerini dile getiren Kantar, “Başkanımız süreç içerisinde bize olan güvenini defalarca kez beyan etmiştir. Kendilerine maddi manevi desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Ayrıca projenin tamamlanması için çaba harcayan başta Abdullah Güler olmak üzere tüm milletvekillerimize ve sayın Valimize de ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

“YENİ DÖNEMDE DAHA VİZYONER BİR ÖZBELSAN GÖRECEKSİNİZ”

Yeni dönemle birlikte Özbelsan’da da ciddi değişimler yaşanacağının sinyallerini veren Genel Müdür Yunus Kantar, “Gücümüzün ve etkimizin farkındayız. Özbelsan adını bundan sonra sık sık duyacak ve başarılarımızla Sivas halkını gururlandıracağız. Belediye Başkanımızın ortaya koyduğu vizyonun bir benzerini Özbelsan olarak bizler de hayata geçireceğiz. Tarihimizin en büyük ihalesini almamıza katkı sunan ekibimdeki tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor, Sivas kamuoyuna saygılarımı sunuyorum.” dedi. 


Sivas,Sivas Belediyesi
belediye365.com