BYKEHRDEN AMATR FUTBOL KULPLERNE MALZEME YARDIMI

BYKEHRDEN AMATR FUTBOL KULPLERNE MALZEME YARDIMI

BYKEHRDEN AMATR FUTBOL KULPLERNE MALZEME YARDIMI

Erzurum Bykehir Belediyesi Amatr Spor Haftas etkinlikleri kapsamnda kentteki amatr futbol kulplerine malzeme yardmnda bulundu. 3 Temmuz Stad’nda dzenlenen trene Erzurum Bykehir Belediye Bakan Mehmet Sekmen, Erzurum Genlik ve Spor l Mdr Levent akmur, Erzurumspor Futbol Kulb Bakan Ahmet Dal, TFF Erzurum Blge Mdr Mehmet Akif Fenciolu, Erzurum ASKF Bakan Selahattin Codur, TFF Erzurum Futbol l Temsilcisi Ferit Karakoca ve futbol kulplerinin yneticileri katld. Erzurum Bykehir Belediye Bakan Mehmet Sekmen, burada yapt konumada, “Erzurum Bykehir Belediyesi olarak, sporun sadece bir fiziksel aktivite deil, ayn zamanda toplumun her kesimine hitap eden, genlerimizi gelecee hazrlayan, onlar disiplinli, ahlakl, sabrl ve sorumluluk sahibi bireyler haline getiren bir yaam tarz olduunu biliyoruz” dedi.

 

“SPORUN HER BRANINI NEMSYORUZ”

Bakan Mehmet Sekmen, sporun btn branlarn nemsedii ifade etti. “Amatr Spor Haftas vesilesiyle bugn burada, Erzurum’un drt bir yanndan gelen 27 amatr futbol takmmza spor malzemesi desteinde bulunarak, sporun yaygnlamasna katk salamak, genlerimizi sporla buluturmak ve sporu her yatan insanmza tevik etmek amacyla nemli bir adm atyoruz” diyen Bakan Sekmen, unlar kaydetti: “Amatr spor, sporun temel talarn oluturur; bu yolda harcanan emekler, gelecein byk sporcularn yetitiren en deerli yap talardr. Bizler Erzurum Bykehir Belediyesi olarak, sporun her kademesini nemsiyor, spora gnl veren her bireyin yannda olmay kendimize bir grev biliyoruz. nk spor, toplumun her kesimine hitap eden bir eitim aracdr. Spor, bireylerin fiziksel geliimlerini desteklemenin tesinde, onlara hayatn zorluklar karsnda mcadele azmi, ekip ruhu ve zveri gibi deerli kazanmlar salar. Genlerimiz, sporla hem bedensel hem de zihinsel olarak gl bireyler olarak yetiirken, ayn zamanda hayatn her alannda baarl olmann yollarn renirler. Bugn burada datacamz spor malzemeleri, sadece fiziksel bir katk deil, genlerimize verilen nemin, onlara duyduumuz gvenin bir simgesidir.

Biz, genlerimizin spor yoluyla elde edecekleri baarlara inanyor, onlara bu yolda her trl destei salamaya devam edeceimizi bir kez daha vurgulamak istiyoruz. Sporun sadece bireysel bir kazanm olmadn, ayn zamanda bir toplumun kalknmasnn ve ilerlemesinin en nemli aralarndan biri olduunu biliyoruz.”

 

“VEFA DUVARI; SPORUN YALNIZCA BAARILARLA DEL,

FEDAKRLIK VE AZMLE RLM BR YOLCULUK OLDUUNU DA

SMGELEMEKTEDR.”

Bakan Sekmen, “Spor, bireylerin sadece fiziksel yeteneklerini gelitirmekle kalmaz, ayn zamanda onlar hayata hazrlar. Sporla byyen genler, hayatn her alannda daha disiplinli, daha kararl, daha sabrl ve topluma daha faydal bireyler haline gelirler” diye konutu. Sekmen, yle devam etti: “Erzurum Bykehir Belediyesi olarak, genlerimizin sporla i ie bymeleri, hayatlarnn her aamasnda sporun kazandrd deerlerle yorulmalar iin tm imknlarmz seferber ediyoruz. Bugn burada sporla buluan her gencimizin, yarnn baarl bireyleri olacana olan inancmz tamdr. Bugn burada yapacamz bir dier nemli etkinlik ise, ehrimizin spor tarihine byk emekler vermi, Erzurum’umuzu spor alannda ileriye tamak iin yllarn bu ie adam deerli ahsiyetlerimizin ansn yaatacak olan 3 Temmuz Stadyumu'ndaki ‘Vefa Duvar’nn aldr. Sporun, yalnzca kazanlan madalyalarla deil, ayn zamanda gemie sayg duyarak, bu yolda emei geenleri onurlandrarak yaatlmas gerektiine inanyoruz. Vefa, Trk kltrnde ve inancmzda byk bir yer tutar. Bu duvar, ehrimizin sporuna katk salam her bir ismi onurlandrmakla kalmayacak, gen sporcularmza da ilham kayna olacak. Bugn burada aln yapacamz bu duvar, Erzurum’un spor tarihinde bir mihenk ta olacaktr. Erzurum’da sporun geliimine emek vermi, bu uurda ter dkm ve fedakrlk yapm tm deerli isimlerimizi bir kez daha minnetle anyor, onlarn brakt mirasn gen nesillere ilham kayna olacana yrekten inanyorum. Vefa Duvar, sporun yalnzca baarlarla deil, fedakarlk ve azimle rlm bir yolculuk olduunu simgelemektedir. Erzurum, spor alannda kkl bir gemie sahip olan bir ehirdir. Bu ehrin spor ruhu, nesiller boyu aktarlan bir kltrdr. Erzurumspor ise bu kltrn en nemli sembollerinden biridir. Erzurumspor, ehrimizin adn sadece Trkiye’de deil, uluslararas arenada da baaryla temsil etmi, spora gnl vermi binlerce gen iin bir umut kayna olmutur. Bu takm, Erzurum halknn birlik ve beraberliinin, spora olan inancnn ve genlere verilen nemin en somut gstergelerinden biridir. Erzurumspor’un baarlar, Erzurum’un spor tarihine altn harflerle kaznm birer destandr. Erzurumspor, ehrimizin genlerine ilham veren, onlara mcadele azmi alayan, sadece futbol sahasnda deil, hayatta da baarl olmalar iin rnek tekil eden bir ekol olmutur. Erzurum Bykehir Belediyesi olarak, Erzurumspor’un bu byk mirasn daha da ileriye tamak, genlerimizi bu baarlarla buluturmak iin almaya devam edeceiz. Erzurumspor’un baarlar, Erzurum’un sadece spor kenti olarak deil, ayn zamanda sporun insana katt deerleri her eyin stnde tutan bir ehir olarak anlmasn salamaktadr. Erzurumspor’un elde ettii her bir baar, ehrimizin genlerine yol gsteren bir fener, onlarn hayallerine ulamalar iin bir motivasyon kayna olmutur. Bizler, Erzurumspor’un baarlarndan aldmz ilhamla, ehrimizin spor altyapsn glendirmeye, genlerimizi sporla buluturmaya ve Erzurum’u spor alannda daha da ileriye tamaya kararlyz.” Bakan Sekmen, Bykehir Belediyesi tarafndan amatr spor kulplerine hediye edilen malzemeleri kulp yetkililerine takdim etti.  

 

 


Erzurum,Erzurum Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL