BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖĞRENCİLERE OKUL ÖNCESİ MORAL

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖĞRENCİLERE OKUL ÖNCESİ MORAL

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖĞRENCİLERE OKUL ÖNCESİ MORAL

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, farkındalık oluşturan çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda 500 çocuk için okul öncesi moral etkinliği düzenledi. Lunaparkta gerçekleşen etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi çocuklara yönelik örnek projelerini sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve İHH İnsani Yardım Vakfı Trabzon Şubesi iş birliğinde düzenlenen etkinlikte 500 çocuk doyasıya eğlendi. Ortahisar ilçesi Yenimahalle sahilindeki fuar alanında yer alan lunaparka götürülen çocuklar, etkinlik alanında eğlenceli dakikalar yaşadı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Selim’in katılımı ile etkinliğin sonunda çocuklara, çanta ve kırtasiye malzemeleri hediye edildi. Aileler, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e ve İHH Trabzon Şubesi’ne teşekkür etti. 

DOYASIYA EĞLENDİLER
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Şehrimizde yaşayan çocuklarımıza yönelik STK’larla iş birliği halinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başkanımız Ahmet Metin Genç’in talimatları doğrultusunda İHH Trabzon Şubesi ile yaptığımız iş birliği neticesinde 500 çocuğumuz için lunapark etkinliği düzenledik. Okul öncesinde çocuklarımız moral buldu, keyifli anlar yaşadılar. Bu tür faaliyetlerimiz aralıksız sürecek” denildi.

Trabzon,Trabzon Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL