Tarih: 27.09.2024 22:27

Başkan Gülpınar Başarılı Öğrencileri Kutladı

Facebook Twitter Linked-in

kutlayarak başarılarının devamını diledi.

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 18. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Siverek Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinden Muhammed Emir Çiftel, 'Değerler Eğitimi' alanında Türkiye birincisi oldu. Yarışmanın 'Türkçe' alanında ise İrem Senem ve Zerya Günçiçeği Türkiye birincisi oldu. 'Tarih' alanındaki yarışmada ise Furkan Eymen Demir, teşvik ödülü almaya hak kazandı.

2024 Teknofest Akdeniz Engelsiz Yaşam Teknolojisi dalında ise engelli bireylerin toplu taşıma kullanımında kolaylık sağlayan 'Engelsiz Durak' projesine ise Şanlıurfalı öğrenciler; Eymen Kayalı, Seyit Ali Hanpolat ve Hüseyin Kazan; Türkiye 3. oldu.

Başarıları ile Şanlıurfa'nın gururu olan öğrenciler, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar'ı ziyaret etti. Öğrencileri tek tek kutlayan ve sohbet eden Başkan Gülpınar, "Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin elde ettikleri başarı hepimizi mutlu etti ve gururlandırdı. Bu başarıyı sağlayan öğrencilerimizi ve katkısı bulunan eğitimcilerimizi kutluyorum. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman eğitimin yanında ve destekçisi olacağız. Bundan sonraki süreçte de eğitimi her zaman destekleyerek, başarılarımızı artırmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.


Şanlıurfa,Şanlıurfa Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —